2018. január 4., csütörtök

Kevin Lyon: A sorozatgyilkos (30 eset krónikája)

Utazókönyv érkezett mai nap folyamán. Ezúttal Kevin Lyon: A sorozatgyilkos (30 eset krónikája) címmel. Izgatottan fogok belevágni, mert nagyon régóta szemezgettem. Mindig is szerettem ilyesmiket olvasni s végre én is el, olvashatom. Íme hát a maga a könyv.






 Kevin Lyon: A sorozatgyilkos (30 eset krónikája)




Tartalom:

– Kedves Robert! Úgy érzi, felkészült arra, hogy végighallgassa visszaemlékezésemet sok évtizedre visszanyúló tetteimről, emberek saját kezűleg történő megöléséről és beszámolóimat áldozataim utolsó szavairól, elhomályosuló tekintetéről és holttestük látványáról? Fel fogja tudni dolgozni, amit hallani fog? 
– Igen, Mr. Tot. Azt hiszem, menni fog…
Andy Tot a világot járt öreg bűvész rászánja magát, hogy elmesélje az író Robertnek élete borzalmakkal teli kalandjait. Kevés olyan ember enged betekintést életébe, akit például egy törpe növésű férfi elevenen való megfőzésével gyanúsítanak. Andy az interjúk során egymás után tárja fel dermesztően naturális részletességgel elkövetett gyilkosságai helyszíneit, több mint húsz, gyakran szadista kegyetlenséggel meggyilkolt női és férfi áldozatainak haláltusáját, miközben Robert a rendőrség bevonásával titokban nyomozásba kezd, hogy megtudja, minden úgy történt-e, ahogy az eddigi ügyeit rendre megúszó öreg sorozatgyilkos elmeséli. Eközben borzalmas dolgokra derül fény, amelyek azelőtt legrosszabb rémálmaiban sem merültek még fel…
A váratlan fordulatok, a halálos nyugalommal és elképesztő részletességgel elmesélt gyilkosságok tettes általi leírásának tucatjai szolgálják az alapját ennek a nem mindennapi és hiteles pszicho-triller könyvnek.
A könyvben 30 elkövetett gyilkosság részleteit borzonghatjuk végig, nem mellékesen betekintést nyerve egy, az emberölés részleteit szenvtelen nyugalommal mesélő sorozatgyilkos pszichéjébe.


A könyvet itt tudod megvenni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése