2018. január 12., péntek

Katie Françoise: A Harag ébredése ( Bosszú 1. )

Katie Françoise: A Harag ébredése ( Bosszú 1.)

Szeretnék megköszönni a Szerzőnek, hogy felajánlotta a könyveit. Nagyon megtisztelő számomra, hogy elolvashattam. S mostanra sikerült neki állnom ki olvasni az egyiket s cseppet sem bántam meg. A könyv Álomgyár kiadó gondozásában jelent meg. Szerző Katie Franciose, aki Franciaországban él és további 2 könyve van s nemrég jelent meg a Halálos vonzódás ( Bosszú 2. ).


Katie Françoise
A harag ébredése (Bosszú 1. ) 




Tartalom:

Vajon létezik olyan szerelem, ami felülírja a bosszúvágyat is? 
Nathan korán árvaságra jutott. Az anyja elhagyta, az apját pedig megölték, amiért bosszút esküszik még kisgyerekként. Felnőve a CIA munkatársa lesz, és beépített ügynökként megkapja élete legfontosabb megbízatását: egy családnál kezd dolgozni sofőrként, ahol a családfő a maffia tagja, és mint később kiderül, Nathan apjának halálához is köze van. Egyenesnek tűnik az út a bosszúja kivitelezésében, egyetlen problémát Jessica felbukkanása jelenti, Nathan esküdt ellenségének elviselhetetlen természetű, de őrjítően vonzó lánya. 
Nathannak és Jessicának rengeteg akadályt kell leküzdeniük ahhoz, hogy együtt lehessenek, a sors mégis elválasztja őket egymástól. 
Minden titkukra fény derül, Nathan elveszíti élete értelmét, a szerelmét és a hitét is. Van innen visszaút?



Vélemény:
5/5

Idén olvasási kihívást készítettem, mely 12 hónap 12 db könyv lesz. Így januári kihívásom Katie Francoise: Harag ébredése c. könyvét választottam. A második részének is hamarosan befejezésre vár.

Hajnalban végeztem, és most se igazán tudok szóhoz jutni. Valami hihetetlenül gyorsan befaltam a könyvet. Gyors, izgalmas, pergős történet. Alig tudtam letenni. Voltak benne csavarok. Nathan gyerekkorában édesapját letartóztatják, majd később meghalt a börtönben. Felnőttként CIA szolgálatában áll, ahol kap egy megbízást a Cégtől. S innentől kezdődik az igazán vérre menő, veszélyes, romantikus történet. Nathan megismerkedik ellenség lányával, akiben később beleszeret. Bonyolódik a történet rendesen. Sorjában derülnek ki a családi titkok, ahol minden szál főszereplőnkhez köthető Igazán krimiben illő feszültséggel illő történetet tart fenn az olvasó elé a szerző.
Ha kicsit is jobban belemélyed az olvasó a könyvben, megtalálja a kérdésekre a választ. Hiszen minden ott van. Csak olvasni kel a sorok közt. Számomra igazán szórakoztató, kikapcsolódást nyújtott. Nathan egy igazi romantikus lelkű férfi s egyben bátor, aki nem fél kiállni ellenséggel szemben. Bosszú helyett átvett egy olyan érzés, amit sohasem gondolta, hogy valaha is része lesz. Már nem a bosszú érdekli, ha nem a szerelem. Jessica iránt érzett szerelme. 

Kedvenc jelenet, ídézet:

Jessica

"Szerelemből bármire képes az ember. Szerelemből titkolózunk,hazudunk,akár még gyilkolunk is. Elviselünk bármit a szeretett félért"

Nathan

"Most pedig itt állok, az ellenségem házában,összetört szívvel, egyedül. Az élet furcsa fintora, hogy bosszúért jöttem, és szerelmet kaptam."


A könyvet itt tudod megvenni: