2018. január 11., csütörtök

Könyvajánló


Könyvajánló


Lakatos Levente: Szigor sorozat



Mai nap igazi meglepetésben volt részem. Lakatos Levente szerzőtől kaptam Recenziós példányként Szigor  1-3 részét. Nagyon meglepődtem, mert azt hittem az első részét fogja elküldeni. Szóval nagy volt a csodálkozás. Igazi kis meglepetés volt benne pár csoki és te. S egy dedikált könyvjelző. Amit nagyon fogok vigyázni rá. 

Így szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy elolvashatom. Leghamarabb jövő héten el is kezdem. Izgatottan várom, hogy Igor és Liza történetét elolvashassam.  

Íme a Szigor sorozat:



Lakatos Levente: A tiltás gyönyöre
1.rész




Tartalom:

A ​népszerű e-könyv sorozat alapján
Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier előtt álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi?
Szentesy Igor vagy ahogy a barátai hívják, Szigor keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtói, de a női combok is sorban kitárulnak. Ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot.
Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Te képes lennél gyilkolni értük?


Lakatos Levente: A pillangók ébredése
2 .rész



Tartalom:


Liza ​szinte összeroppan kényszer szülte kapcsolatának béklyói alatt.
Az aranykalitka egyre szűkebb számára, a boldogság lehetőségétől is megfosztottan semmire sem vágyik jobban, mint hogy visszakapja szabadságát. Az összeomlás peremén egyensúlyozva egy botrányos éjszakát követően úgy dönt, hogy külföldre utazik.
A kormánypárt új szóvivője, Szentesy Igor veszélyesen mélyre merül a politikai hazugságok feneketlen tengerében. A férfi, a válófélben lévő elnök jobbkezeként számtalan külföldi útra hivatalos, ami éppen kapóra jön a számára: idegen nők ágyában hajszolt élvezetekkel vesz elégtételt darabokra tört szívéért.
A politikai érdekek által szétválasztott páros útjai egy görögországi este keresztezik egymást. A kettejük között fellángoló szenvedély újabb fájdalmat szít vagy ezúttal kegyelmet gyakorol felettük a sors?

Lakatos Levente: A hatalom szabályai
3.rész


Tartalom:

Egyszer minden történet véget ér. 
Egyszer minden titokra fény derül. 
Egyszer minden szerelem elmúlik?

Liza és Igor boldogságáért magyar olvasók ezrei szurkolnak. A Szigor-trilógia zárókötetében végre kiderül, hogy az imádott páros jövője eggyé forr vagy a politikai csatározások veszteségeként örökre búcsút kell inteniük egymásnak. Ami biztos: eljött az ideje annak, hogy végre mindketten megtanulják a hatalom szabályait.


Lakatos Levente háromszoros Aranykönyv - díjas, népszerű e-book alapján papírra vetett sorozat. És sok más egyébb siker könyvei : Szeress jobban!, Bomlás párat említsem. 


A könyveket itt tudjátok megvenni, ha kiváncsiak vagytok Igor és Liza történetére:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése