2018. január 7., vasárnap

Sütő Enikő: A szerelmed kincs ( Sötét mennyország 2 )

~~~ Recenzió ~~~

Sütő Enikő: A szerelmed kincs 
( Sötét mennyország 2. )

Mai napot az olvasással töltöttem a vasárnap délutánt. Folytattam tovább Sütő Enikő: A szerelmed kincs ( Sötét mennyország 2.) c. könyvvel. Nagyon izgalmas volt a történet. Szinte megfogott, oda szegezett a fotelhez s alig álltam fel onnan.  Szeretném megköszönni Sütő Enikőnek, hogy elolvashattam a könyvet. Fantasztikus volr mindkettő.




Sütő Enikő: A szerelmed kincs 
( Sötét mennyország 2. )



Tartalom:

"Minden vonzott benne, a külseje, a hangja a bűnre csábító sötét tekintete. Egy cél vezérelt csupán, hogy megtartsam őt bármi áron.” Az érzéki szerelmi történet folytatódik. Aiden veszélyes, akár a kábítószer. Szenvedélyt kelt, és függőséget okoz. A szerelméért nagy árat kell fizetni. Vajon mennyit lehet kibírni? Celina úgy gondolta, soha többet nem lesz szerelmes, amíg meg nem ismerkedett a jóképű, és szexi Aidennel. A férfi, akinek megadta magát, mert mindent megtestesített, amire valaha vágyott. A közös jövőjük tele volt ígéretekkel, amíg a múlt rejtve maradt. De a sötét titok felszínre tőrt, és elpusztítani készül az életüket. Hamarosan ráébrednek, hogy a szeretet azt jelenti, mindent kockára kell tenni. Mert az összeomló életük lehetőséget ad arra, hogy kijavítsák a hibáikat… vagy örökre elveszítsék a másikat. Egy nő, aki megadta magát a szerelemnek. Egy férfi, aki bármi áron megvédené a nőt. Két élet, melyet hamarosan át kell vizsgálni… és az utolsó titokig lemezteleníteni.


Vélemény:
5/5

Gyönyörű szerelmi történettel kezdődött az első rész. Aztán második rész viszont titkokkal, fájdalommal s tele szenvedéllyel folytatódott. Aiden-nek számos fájdalmas emléke, titkai vannak. Ami olvasás közben derülnek ki. Szerző mesterien tudd bánni a szavakkal, hiszen egy délután alatt kiolvastam. Mint mindig most is egy témát dolgozott fel, amit érdemes elolvasni. Fogva tartott, el nem eresztett, míg, a legutolsó oldalakig nem értem. Sok ármánykodás, családi titokkal terhelt kapcsolat, múlt ködös képek felvillanásai mind benne, egy történetben. A történet olvasása közben megismerhetjük Aiden valóban létező testvérét, apja fájdalmas titkára is fény derül. Megan milyen szerepe van a történetben. 
Sok minden kifog derülni s bizony cseppet sem lesz könnyű mindenkinek.
Mindennel szembe Celina és Aiden szerelmük erősebb, mint valaha. Mindketten félnek a változástól, hogy megérdemlik-e egymást. De mire kiderülne, megtörténik a baj. Sütő Enikő most is tudd meglepetést okozni. Hihetetlen, hogy több mint 5 óra alatt sikerült kiolvasnom könyvet. Nem hiába az egyike legjobb író számomra. Mindig is szerettem és szeretem mai is a történeteit. 

Bátran tudom ajánlani ezt a történetet. Ne habozz,olvasd el!




A könyvet itt tudod megvenni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése