2018. január 14., vasárnap

Katie Françoise: Halálos ​vonzódás (Bosszú 2. )

Katie Françoise:
Halálos ​vonzódás (Bosszú 2. )



A második részt is sikerült kiolvasnom. S azt kell, hogy mondjam nagyon jó lett. 
Köszönöm Katie Françoise Szerzőnek, hogy lehetőséget adott az olvasásra. Nagyon élveztem, tetszett a könyv. Igaz a mondás szerelem erőssé teszi az embert és mindent képes legyőzni. Csak hinni és bízni kell.  A könyv Álomgyár Kiadó gondozásában jelent meg s Álomgyár könyvesboltjában meg is vásárolható mindkét kötet. Jelenleg szerzőnek további két kötete is megjelent.:Utolsó. Esély. és Egy igaz szerelem története címmel.





Katie Françoise:
Halálos ​vonzódás (Bosszú 2. )



Tartalom:

Mire ​képes egy nő a szerelméért? 
Jessica gyönyörű, de kibírhatatlan természetű, elkényeztetett fiatal nő, aki gazdag apja jóvoltából burokban nevelkedett. Amikor az apja vállalatánál kezd el dolgozni, megismerkedik az új alkalmazottal, a jóképű Lukassal, aki a sofőrje lesz. Jessica viselkedése eleinte taszítja a fiút, de aztán mégis beleszeret a lányba. 
Szerelmüknek rengeteg akadályt kell legyőznie: kiderül, hogy Lukas valójában nem is Lukas, és a lány apja sem az, akinek egész életében hitte. Ahogy egyre több titokról hull le a lepel, úgy bonyolódik Jessica élete is. Megismeri Lucas titkait, mégsem tud lemondani róla, és ez a végzete felé sodorja a törékeny lányt. Jessica feláldozza magát a szerelemért, és nagyon súlyos árat fizet érte. Vajon megéri? 
Katie Francoise erotikában és izgalmakban bővelkedő regénye Jessica szemszögéből mutatja be az olvasóknak, hogy a nő mire képes a férfi szerelméért. Választ kapunk arra is, hogy a titkok meddig maradhatnak titkok, és megbocsáthatóak-e egyáltalán. 


Véleményem: 
5/5


Most már mindent értek. Sok kérdésemre meg is kaptam a választ. De még, hogy.. 
A második rész sokkal jobb lett. Jessica döntései, és a következményei második kötetben derül ki.  Második részben meg tudhatjuk a történet legnagyobb titkát ki Nathan apja, testvére és eközben az is kiderül, hogy az anyja életben van.  Meg tudhatjuk Jessica, hogy viselte meg Daniel őrült viselkedéseit. Nathan iránt érzett szerelme olyan erős, hogy mintsem változott az eltelt időkben. Megértjük majd a döntéseit, amit az első részben hozott, hogy megvédje Nathant. Az egész történet arról szólt, hogy Jessica feláldozta magát érte.  Életével játszott, de Nathan-ért mindent bevállalt. Annyira sajnálom, hogy rövid ideig voltak boldogok. Az utolsó oldalakat már nem jó szívvel olvastam, mert tudtam mi lesz. Pityeregtem is, rajta s olyan ürességet éreztem. Hiába tudtam, hogy mi lesz a vége… Jessica szemszögén végig követhetjük a fájdalmas lépéseit, és a boldog perceit. 
Nagyon köszönöm a szerzőnek a lehetőséget. Szerintem egy 3-ig rész jó lenne, mert akad még lezáratlan szálak. Mindenképp olvasnék még Katie Françoise szerzőtől. Mert annyira jó, annyira magával ragad a történet. 

Bátran ajánlom nektek a könyvet!



Kedvenc jelenet, idézett:



"-Bocsáss meg nekem,kérlek, bocsáss meg, bocsáss meg, bocsáss meg! - könyörgött.
- Mit kell megbocsátanom? - kérdeztem. 
Amit féltékenységből a fejedhez vágtam! Miért nem mondtad el nekem az igazat? - értetlenkedett még mindig.
- Mert nem tehettem.
- Miért?
- Mert féltem, hogy őrültséget csinálsz! Féltettelek téged! Én pedig nem tudok nélküled élni!
- Végtelenül szeretlek, Jessica! Egyszerűen bolondulok érted! Bármit megtennék érted! - szorította a kezemken egyet, hogy ezzel a nyomatékot adjon a szavának.
- Látod? Hát ezért nem mondhattam el.
- Szeretlek! Annyira szeretlek! - ölelt magához.
- Én is, szerelmem - csókoltam meg szenvedélyesen."


A könyvet itt tudod megvenni: