2017. szeptember 29., péntek

Cornelie C. G. Teremtő ​erő

Utazóskönyvre jelentkeztem. S ezt kaptam mai nap folyamán. Izgatottan várom,hogy milyen történet lesz. Sok jót hallottam,olvastam róla.


Cornelie C. G.: Teremtő ​erő


Tartalom:

Tiziana ​Montelloni Smith, a romantikus lelkű írónő nem vágyik másra, mint kiszámítható életre, szerető családra. Mivel társa, a briliáns elméjű ügyvéd egyik nyomozása során fenyegetések célpontjává válik, Tiziana sem maradhat ki a küzdelmekből, akaratán kívül keveredik veszélyes kalandokba.Ha mindez még nem borítaná fel a lány békésnek és boldognak hitt életét, egykori szerelme, Anthony Wilson, a katonai múlttal rendelkező, nemzetközi elismerésnek örvendő pszichológus felbukkanása megteszi ezt.Egy nő, két férfi és egy szenzációs felfedezés, ami forradalmasíthatná az egészségügyet.Miközben a sorsfordító találmány körüli események izgalmas fordulatot vesznek, Tiziana saját életében is döntésre kényszerül. Vajon személyes ellentéteiket félretéve képesek lesznek összefogni, hogy ezt a kalandot is ép bőrrel megússzák? Sikerül nekik segítőtársaikkal együttműködve megismertetni a világgal a rendkívüli felfedezést? A New York pörgős világában játszódó, meglepő fordulatokban bővelkedő, szerelemmel és humorral fűszerezett történetben mindenre fény derül. 
Cornelie C. G. Érzelmi vírusveszély című kötetében életre kelt hősei ezúttal is bebizonyítják, hogy ha valaki az álmait követi, nagyot nem tévedhet. Egy valami biztos csak, a változás.

Ha szeretnél egy ilyen könyvet,akár dedikálva itt tudsz írni: Cornelie C. G. Teremtő ​erő 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése