2017. szeptember 28., csütörtök

Anne L. Green. Viharos érzelmek

Anne L.Green.: Viharos érzelmek c könyvet nyáron elején hoztam ki könyvtárból. Szerencsém. Mert félig pillantottam meg . Aztán gyorsan le is kaptam. Azt hiszem egész jól szórakoztam Nina viccein, ötletein. Később ugye már komolyabbá vált. Szívesen olvasnám újra még egyszer.

Anne L. Green:Viharos érzelmek

könyvtárból kölcsönzött könyv.



Tartalom:

Szenvedély ​nélkül lehet élni, de vajon érdemes? 
Jason Scott az FBI kommandós alakulatának tagjaként élte nem éppen hétköznapi életét. Egy napon azonban, egy balul elsült akció után, minden a darabjaira hullik körülötte. Létezésének új értelmet keresve elvállalja egy befolyásos szenátor lányának védelmét, ám hamar rá kell döbbennie, hogy nem kell a csatatérre lépnie, hogy kemény küzdelmeket éljen át. A szépséges és lázadó Nina legfőbb szórakozása testőrei megleckéztetése. Mindennapi csatározásaik ellenére mindketten érzik, hogy lassan feltámad bennük az egymás iránti fékezhetetlen vágy, míg végül a lány egyszer csak meglátja a felszín alatt rejtőző valódiJasont, és ráébred, hogy ő sokkal több mint egy testőr. 
Heves ellenállásuk dacára hatalmába keríti őket a szerelem. A sors azonban újra és újra próbára teszi őket: támadások, ármányok, sötét titkok kereszttüzében rá kell ébredniük: a szerelemben nincs megalkuvás.Vajon mindkettőjük vonzalmát csak a szenvedély mozgatja? Vajon van jövője a szerelemnek a múlt árnyékában? 

Az Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015. év elsőkönyves felfedezettje, a váratlan fordulatokban bővelkedő legújabb romantikus-erotikus regényében válaszokat keres a sokakat izgató kérdésekre.


Vélemény.
5/5
2017. május 27., 22:21 → 2017. június 1., 16:10
Nemrég fejeztük be Édesanyámmal a könyvet.:) Végre rá erőszakoltam :D Eleinte vontatott neki,de nekem nem. Pont jó volt. Én szeretem az ilyen akciós féle történeket,anyukám nem.:) De aztán szépen beindult a történet. Ajj ezek a vicces,bohókás csatározások. Imádtam. Azt hiszem Nina ötleteit át veszem :D Tejszínhab a papucsban , szakithatatlan wc papír? Naná,jöhet. :D Nagyon jól meg lett írva a történet mindkét fél részéről. Nina apját egyszerűen felképeltem volna. Hihetetlen,hogyan bánt a lányával. De a kiscsajt nem kellett ám félteni. Elképesztő. :) Jókat mosolyogtam. Igazi kikapcsolódás volt számomra S persze Édesanyámnak is. Nagyon élvezte az olvasást.S mondhatom,hogy még nem volt olyan könyv,amelyiken ennyire élvezte volna. Anne köszönöm a lehetőséget,hogy elolvashattam.Többit is be fogom majd szerezni. Írj többet s jó történeteket. :)
Köszönöm az élményt! Nagyon élveztünk.:)

A könyv megvásárolható:

Személyesen is Álomgyár Könyvesboltban is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése