2017. szeptember 13., szerda

Borsa Brown Könyvei

Recenziós könyvek


Köszönöm Álomgyárnak,hogy elolvashattam a könyveket. Köszönöm Borsa Brown-nak,hogy meg irta. Számomra most kicsit felemás érzés kering bennem. Befejeztem egy könyvet. Amit nagyon tetszett. Egybe írom az véleményemet. :) Mert csak is így lehet.



Borsa Brown - A maffia triológia 



 Sorrendben a könyvek





A maffia ágyában



A maffia ölelésében




A maffia szívében



Megvásárolhatóak: Álomgyár 
Szerzői oldal: Borsa Brown
Webshop: Borsa Brown

Véleményem:



5/5

Hát vége! Vége egy történet. Egy olyan történet mely az elején brutalitás volt benne,erőszak a verések. Lelki kínzások. De Suzanne erős volt. Bátor volt,hogy elmert menekülni.  Ez a történet nem az a hagyományos csöpögős ,rózsaszin buborékos szerelmi történet volt. Kőkemény csatározások mentek. Szenvedély,tűz s a szerelem mind meg  volt és végig tudta tartani a szerző. Plussz pont mint mindig számomra,ha váltó szemszögből lehet olvasni s egyre gyakori. Nekem ez a fajta olvasás tetszik. 
Első rész nagyon oda vágott. Szinte éreztem én is azokat a szenvedéseket,amiket Suzanne átélt.   Bízva bíztam jobb lehet a vége. S igen. Erős lett ,hogy talpra állt s elmenekült . Sajnos végén meg is bánta. 
Második részben ott folytatódik ,hogy 1 évig külön éltek.Itt már Massimo rájött,hol híbázott s próbált mindenben megjavulni. Több - kevesebb sikerrel. Nagyon szerettem olvasni a második részt,mert itt már megpróbálják a másikat megérteni Suzanne Massimot,Massimó Suzanne-t. Mind mindig itt s az utolsó oldalakon történnek a megoldások, szerelmes ígérgetések ,forró ölelések. Mert bizony ebből nagyon sok lesz. A harmadik kötet már végig érezni,hogy lassan a vége felé jár. Lezárást kapunk. A család elfogadja Suzanne-t.  Suzanne felfogja,megérti az ő kapcsolatunk nem egy szokványos alapokon nyugszik. Nem egy viharos meggondolatlan kapcsolat. Ez egy tűzforró,szenvedélyes semmihez sem hasonlitó kapcsolat. Képesek egymás alá rendelni,hogy másiknak megfeleljen. 
Nagyon megérte elolvasni. Mindenkinek ajánlani tudom. Szívből köszönöm Álomgyárnak és Borsa Brownak ezt a csodálatos utazást.  

2 megjegyzés:

  1. szuper az értékelés, de a sorrend ez :)
    forrás: moly

    1. Borsa Brown: A maffia ágyában

    2. Borsa Brown: A maffia ölelésében

    3. Borsa Brown: A maffia szívében

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Javítva. Eddig 200 olvasták a postot senkinek nem tűnt fel.:)

      Törlés