2017. szeptember 19., kedd

Leda Schwartz - A harmadik szerető

A következő Szerző hölgyet mutatom be. Hamarosan nekem is meg lesz a könyv. S majd fogom írni véleményt. Izgatottan várom, hogy kezembe tarthassam. 


Leda Schwartz - A harmadik szerető



Létezik-e férfi és nő között érdek és testi vonzalom nélküli barátság? Mi számít egy házasságon belül megcsalásnak, és mi nem? Miért jár egymással karöltve a szerelem, a féltékenység és a birtoklási vágy? Válaszút elé állva, mire hallgass inkább: a szívedre, vagy az eszedre? Érdemes-e felrúgni egy több mint tíz éve tartó, megállapodott, nyugodt, komoly kapcsolatot egy hirtelen fellobbanó, fékezhetetlen szalmaláng kedvéért?

Leda Schwartz szenvedéllyel tűzdelt romantikus regényében nyomon követhetjük egy felnőtt nő életének két óriási tusáját. A belső vívódást a saját érzelmei, a szerelem ellen, amit nem a férje, hanem egy másik nős férfi iránt érez, valamint a meddő nő ádáz küzdelmét a gyermekáldás érdekében, a lombikprogramok sikertelenségeivel átitatott reménytelenséget, a feleség irdatlan fájdalmát, aki nem biztos, hogy arra született, hogy valaha ő is anya legyen.

„Egy nő két dologért képes bármit megtenni a világon. Azért, hogy legyen gyereke, illetve azért, hogy ne.” Mauriceau (1637-1709) francia szülész szakorvos

A könyvet itt lehet megvásárolni: Colorcom Kiadó
Leda Schwartz Szerzői - A harmadik szerető oldala

Molyos értékelés

Csörgő_Réka

"Nagyon tetszett! Mindenkinek ajánlom Leda Schwartz első könyvét mivel nagyon jól ír! A történet olvastatta magát és az utolsó 10-15 oldalon azt kívántam, hogy „bárcsak ne fogynának el az odalak ilyen hamar..”

Bakos Laura Blogger értékelése a könyvről itt található: KR ViLáGa 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése