2017. szeptember 29., péntek

Diana Landry könyvei

Diana Landry 


Nem ​bújhatsz el I.





Tartalom: 


Durva kacaj, fájdalmas kiáltás. Kate Hollander, a sikátorba lépve olyasmit lát, ami örökre megváltoztatja az életét. Ő az egyetlen szemtanúja egy rendőr kivégzésének és ezzel a detroiti alvilág első számú célpontjává válik. Alex Campbell feladata, hogy elrejtse a lányt Antonio Velásquez szeme elől. Kate bizalmatlansága, és titokzatossága felkelti Alex érdeklődését. Vajon a csábítás és a szenvedély képes ledönteni az évek alatt felhúzott falakat? Az alvilág, vagy Alex Campbell jelenti az igazi fenyegetést? Kate, vajon képes lesz elengedni a múltat, vagy feláldozza a saját boldogságát? 


Diana Landry két részes regénysorozatának első része.

Nem felejthetsz el II.




Tartalom:

Egy fiatal fényképész, aki véletlenül szemtanújává válik egy brutális gyilkosságnak. 

Egy fiatal doktornő, akit anyja menekít ki kegyetlen apja markából még megszületése előtt. 
Egy középiskolai tanárnő, aki egy olyan férfi gyermekét neveli, aki összetörte a szívét. 
Három nő. 
Három különböző sors. 
Egy közös ellenség, aki egymás útjába sodorja őket, és megpecsételi a jövőjüket. 
Az élet kiszámíthatatlan, és nemsokára azt veszik észre, hogy mindannyian egy szövevényes háború részeseivé váltak, ahol az sem mindig egyértelmű, ki az ellenség és ki a barát… 
Fordulatok, szövetségek, leszámolások, szerelmek – maga az élet, színes szélesvásznú kivitelben. A sors keveri a lapokat, az olvasónak mindössze annyi dolga marad, hogy sodortassa magát az izgalmas, lebilincselő áramlattal. 

Diana Landry romantikus regénysorozatának befejező kötete.

Egy harmadik kötet is megjelent ,mely közösen Levia Anne szerzővel írták meg.

Bosszú édesen


Tartalom:


Ethan Cromptont, a sikeres üzletembert csak az érdekli, hogy élete álmát valóra válthassa. Bárkin képes átgázolni a célja eléréséhez.Marion Carternek az édesapja jelenti a családot. A lány szemében az összetartás mindennél előbbre való. Egy rossz pénzügyi döntés következtében egyszerre veszíti el az édesapját és az otthonát, ami a Crompton Vállalat kezébe kerül. Marion megesküszik, hogy megfizet Ethannek az őt ért veszteségek miatt.Két idegen, akik között nem létezik földrajzi távolság, mégis egy világ választja el őket egymástól. A sors fintoraként Marion és Ethan élete újra keresztezi egymást, de a fiatal nőben a gyűlölet helyett megmagyarázhatatlan vonzalom ébred a férfi iránt. Valami azt súgja neki, Ethan nem is annyira rideg, és kegyetlen, mint amilyennek látszik.Vajon mi ér többet, a pusztító bosszú, vagy a szerelem, amelyre akár egy boldog élet épülhet? 


Kiderül Diana Landry és Levia Anne lebilincselően izgalmas, romantikus regényéből!


Szerzőtől itt tudod beszerezni a könyveket


Honnan szerezheted be?

Nem felejthetsz el c könyvet:


E-könyv formátum


Nem bújhatsz el II c könyvet

Nyomtatott és E-könyv formátum:


E-könyv formátum



Nyomtatott, dedikált példány: landry.diana73@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése