2017. szeptember 17., vasárnap

P.C. Harris - Árnyoldal

P.C. Harris - Árnyoldal című könyvet még a nyáron vettem,dedikáltan. Álomgyár kiadónál. Azóta ki is olvastam. Nagyon tetszett a történet. 
Igazán izgalmas, romantikus történet volt. 


P.C. Harris - Árnyoldal



Megvásárolható: Álomgyár


Tartalom:

Rachelle Morgan nagyon fiatalon lett árva. Hétköznapi lánynak számít egy angol főiskolán. Megismerkedik a gazdag és jóképű David Wishsel. A sikeres David a tizenhét évvel ezelőtt meggyilkolt apjától örökölt céget vezeti New Yorkban. Egyetlen szemtanúként még akkor bosszút esküdött. A gyilkos nyomait követve utazik az Egyesült Királyságba, ahol találkozik a gyönyörű Rachelle-lel. 
A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, együtt fedezik fel testük és a szerelem titkait. 
A férfi azonban nem tud nyugodni, a bosszú hajtja, meg akarja találni apja gyilkosát. Nyomozása során nem várt titokra bukkan: Rachelle-t és a gyilkosságot szövevényes szálak kötik össze. Ez kettejük szerelmébe, vagy akár a lány életébe is kerülhet. 
Fényt derít David apja gyilkosának kilétére? 
Sikerül megmenekülniük az angol alvilág elől?

P. C. Harris izgalmakban bővelkedő erotikus-romantikus kalandregénye garantált szórakozást nyújt a fordulatos történetek kedvelőinek.

Véleményem:
5/5

Nos tyűha,szuper,nagyon jó . S ehhez hasonlóval tudnám jellemezni a könyvet. Igazán megfogott a történet. Egy percre el nem ereszt. Nagyon szeretem a váltó szemszög történeteket. Mert igy bele pillanthatunk főhős gondolataiba,érzelmeibe. Történetben egy részén pityeregtem is. Nagyon megéríntett. Bár nem éltem át,de nagyon ott volt. Rachelle érzelmei,szenvedése meginditott. David féltőn,óvakodva esetenkét bizalmatlanul s féltékenyen közelített. De a könyv másik felében már másképp állt a dologhoz. Rájött mit is érez Rachelle iránt. 

Rach és Shane :D. Imádtam a poénos jelenetet. Bár David-el örültem volna,de sebaj. S a legvégén :D az mindent vitt. Nem írom le. Vedd meg s olvasd el. Élveztem az olvasást. 
Javasolhatnám Shane és Amy történetét is irja meg,kedves Szerző. Bírnám Shane-t olvasni.
Jah, Paliii .ilyet akarok én is. Fenomenális pasi.Szóval le a kalappal.Ahogy eddig egyetlen egy Magyar szerzőben sem csalódtam,most sem.

Türelmetlenül várom a következő regényét,kedves Szerző .
Köszönöm,hogy dedikálta részemre a könyvet s ,hogy elolvashattam .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése