2017. szeptember 7., csütörtök

Egy gondolat tőlem,nektek

Tudom,hogy tucat más blogger is van online. Ki így,ki úgy ír. :)
Semmiképp nem akarok eltiporni,jobb lenni másik bloggernél.
Én csak meg szeretném mutatni,hogy hallássérültként, aki nagyothalló, tudd írni s érthetően ír.
Szeretnék kitünni a hallássérült világából. Egy valaki lenni a blogger között.  Én mindig kipróbálom magam,hogy mit tudok csinálni s mit nem. Mi az amiben jó vagyok,érdemes folytatni. Fb blogom van. Sikerült 155 kedvelőt összehozni. Más azt mondaná ez nagyon gáz. Kevés. De számomra nem az. Nagy dolog. Bízom abban,hogy lehet még 200-300-500 vagy talán 1000 is.  Sose lehet tudni. Csak azt,hogy nem szabad feladni álmainkat,ötleteinket , céljainkat. Nekem nem volt könnyű életem. De megpróbáltam kihozni a legjobbat. Ki is hoztam,amit tudtam :).
Kézműveskedek,mellette olvasgatok. Nem gondoltam,hogy valaha is írni vagy blogolni fogok róla. Főleg facebookon nem. De ez is eljött. S most kiléptem online világába. Ahol bemutathatom Magyar szerzőket.
Mitől lenne jobb többi bloggertől? Nem tudom. Döntés az olvasóké.
Nem fogok kritikát írni. Csakis véleményt fogok formálni a könyvről.  Meg adom az esélyt a könyvnek,hogy belopja magát a  szívembe,gondolataimba. S érezzem jól döntöttem-e.
Mit szeretnék elérni? Hogy sok olvasó döntsön a felé,hogy legálisan boltban,webshopban vegyenek könyvet. Támogatva Magyar Szerzőket. Tudom csepp a tengerben. De bízni lehet,nem?
Mik lesznek a postjaimban? Vélemény,értékelés s linkek a vásárláshoz. Fb oldal megosztása ill a szerzői csoportok.  Érdemes oda is belépni,kedvelni őket. Mert sokszor bizony kedvezmények is vannak,sőt dedikálást is lehet kérni.
Amit várok tőletek véleményt :). Ki miért szereti az adott könyvet. Ha vettél küld el nekem  s felteszem külön postban Olvasók könyvei címmel. Hogy lássák azt,hogy te ,én megvetted a könyvet.
Végezetül bízom benne ,hogy boldog perceket fogok szerezni általam írt postjaimmal. Bízom benne,hogy sokan olvastok. Viszitek  a blogom hírét :). Én pedig igyekszem mindennap postolni. Néhány postot ,majd fb oldalról hozok. Ill.új postok is lesznek.
Nem utolsó sorban szeretném facebook oldalamat bemutatni:
https://www.facebook.com/hallasserultlanyblogja/
Köszönöm,hogy benéztél s elolvastad :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése