2017. szeptember 9., szombat

Vivien Moss - A szabad akarat játéka

Vivien Moss egyedülálló könyvet írt. Swingerről. Olvasó elé tárja mi is a Swinger. Egy különleges világot,mely csak azok érthetik akik oda járnak s tapasztalták.





A történet főszereplője Cathy. Ő swinger! Az ő élete egy részét mutatja be könyv első részében,hogy éli meg Swinger létet. Az írónő nagyon jó meglátással,gondolatsorokkal tele tűzdeli a könyvet. Amelyekkel én nagyon értek. Ajánlom  minden 18 év feletti felnőtt nőnek ,férfiaknak is :)

Vivien Moss - A szabad akarat játéka


Megvásárolható : vivenmoss.com

Tartalom:


Vivien ​Moss könyve, A Szabad akarat játéka elrepíti az olvasót egy szabad elvű lány magával ragadó világába, életébe és mindennapjaiba, miközben beavatja őt titkaiba és kalandjaiba tabuk nélkül. Cathy magasan képzett vezető pozícióban lévő fiatal nő, aki nem ismeri a szerelmet. Magabiztos, hideg, maximalista és öntörvényű. 

Kapcsolatai javarészt egyalkalmas, gyors, lopott órákból állnak. Kalandjai során Cathy egyre jobban megismeri önmagát, felismeri vágyait, majd belecsöppen a swinger tabumentes világába. Bekerül egy olyan közegbe, ahol az emberek szabadon és nemi előítélettől mentesen élvezhetik és élhetik meg valamennyi erotikus fantáziájukat. Ahol mindent szabad, de semmi sem kötelező. 

„ … Egy életem van. Úgy szeretném alakítani a sorsom, ahogy nekem tetszik. Nem pedig úgy, ahogy elvárják tőlem. Meg akarom élni az életem minden apró pillanatát, a lehetőségeimet, a fiatalságomat, de legfőképpen a szabadságomat. …” 

Vajon létezik a neki való férfi, akivel megtalálja a boldogságot?

Véleményem:

5/5

2017. július 25., 15:44 → 2017. július 27., 15:33



Ez aztán szuper jó könyv. Most olvastam életembe először Swinger-ről. S érdekesnek találom. Érdekes életfilozófiájuk van. Az ember maga döntheti el mit akar s mit nem. S,ahogy Cathy ,úgy az olvasó is felismeri mi is a Swinger. Ahogy haladt a történet úgy fejlődött a karakter. 
Nagyon élveztem,s alig vártam a következő fejezetet. Nemrég a dokinál most először voltam úgy,hogy nagyon nem akartam sorra kerülni. :) Annyira vártam a végét.


Vivien Moss köszönöm a könyvet. Egy hatalmas élmény volt. Jöhet a következő.

A szabad akarat játéka c könyvből van azídézet

"-Miről beszélsz? Mi az a swinger? 

-Na ezt elég nehéz megfogalmazni. Egy életfilozófia. Egy másik gondolkodásmód,ami társadalmi konvekcióktól mentesebb,erkölcsileg lazább. Mindenkinek mást jelent. Olyan hétköznapi emberek,mint te vagy én. Lehetnek szólók, vagy párok. Nyitottak az új dolgokra. Mármint szexuális téren. Kedvelik a változatosságot és a többes élményeket. Lehet ez hármas,négyes vagy többes kaland. Nézhetik,vagy beszállhatnak. Különben ott semmi nem pénzért történik,hanem szabad akaratból."

Második része

Vivien Moss - A szabad akarat határa

Megvásárolható : vivienmoss.com

Tartalom:
Vivien ​Moss könyve, A szabad akarat játéka folytatódik…
„Létezik egy világ, ahol az emberek őszinték. Szerelmesek, de mégis szabadok. Nagyon fontos nekik a szexualitás, és szeretik a változatosságot. Maximálisan tisztelik a párjukat és tisztelik egymást, mint másik embert nemtől függetlenül, bár kapcsolatuk gyakran csak szexuális alapokon nyugszik. Egy más világ, egy más gondolkodás. A hétköznapi emberek között élnek és ránézésre nem különböznek, de belül mégis mások ők. Büszkék és boldogok. Swingerek, ami véleményem szerint nem más, mint a szabad akarat játéka.”
De az élet nem csak egy játék. Azt hiszed csak nyerhetsz? Úgy gondolod, hogy ha szabadon éled az életed és felállítod a saját kis szabályaidat, majd úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt eltervezted? Azt reméled, hogy kizárhatod az érzelmeket? NEM! Ez a valóság! Itt semmi sem úgy történik, ahogy azt vártad, és bizony eljön az a pillanat, amikor az idilli kis életed teljesen összeomlik.
Egyetlen kérdés marad. Hol van vége a játéknak, és vajon hol húzódik A SZABAD AKARAT HATÁRA?

Véleményem:
5/5
2017. július 27., 15:45 → 2017. július 29., 21:29

Nemrég fejeztem be. Szóhoz sem tudok jutni. Az első részben megismerhettük Cathy-t s a döntéseit.
Második részben Cathy és Mark kapcsolatát,mellette Peter érzéseit. Ez egy érzelmi hullámvasút volt,amikor olvastam. Ez a könyv sokkal jobb volt,mint az első.
S igen,ahogy egyik olvasó irta semmiképpen nem 18 év alattiaknak való ez a könyv. S hát igen itt vannak szép „szavak”.
Ez nem zavart különösebben. Nagyon élveztem a könyveket. Olyan gondolatokat fogalmazott meg az Írónő melyekkel egyetértek. Sok kérdést tett fel s többnyire meg is válaszolta. Sajnáltam Cathy-t a döntései miatt. Igazából nem tudnék úgy irni,hogy ne spoilerezzem el.
Csak annyit mondanék Fantasztikus. Egyszerűen jól megirt,gondolatokkal teletűzdelt sorok voltak. Letehetetlen :). Felrepített mennyekbe,majd a pokolba.
Nagyon ajánlom minden 18 év felettinek :).
Köszönöm,hogy elolvashattam. :)

A  szabad akarat határa c könyvből van ídézet

"Igen ,New Yorkban sok minden más. A melegek hivatalosa házasodhatnak is, örökbe fogadhatnak. Elfogadják őket hivatalos családként is. Persze, ott is vannak előítéletek,de legalább jogilag rendben van téve a helyzetünk. Nincs is megalázóbb annál,mintha emberszámba sem vesznek. Mintha nem is léteznénk. Mintha ez nem is lenne probléma. És ha gyereket szeretnék? Mi a válasz? Éljek normális életet.Pedig mennyi árva gyermek szenved mindenféle íntézetben.Miért nem lenne jobb nekik,ha egy szerető otthonban élhetnének? – George nem tudta, és nem is akarta leplezni az ezzel kapcsolatos csalódottságát.Nagyot sóhajtott, majd folytatta szomoró gondolatmenetét.-És az normálos élet,amikor a férfi megveri a nőt,és a gyerek ennek tanúja?Úgy talán normális dolgo felnőni? Miért jobb az, mint ez? Szerintem meg pont ez a beteges. Mert az az ember,aki ilyen körülmények között nő fel,sokszor azt hiszi,hogy ez a természetes,hogy ez a jó, és aki mellettünk van, az akkor szeret,ha bánt,pedig csak arról van szó,hogy nem tudja uralni a saját dühét, és nincs meg a kellő intelligenciája ahhoz,hogy egy vitát ércekkel nyerhessen meg. De mit csinál a társadalom? behunyja a szemét,mert az családon belül van. Ezzel szembe itt vagyok én,aki soha senkine nem árt, tiszteli az embert, az értékeket, és egy olyan gyermekkort nyújthatna,amit minden gyermek megérdemel,de én nem kellek.Engem kivet a társadalom,mert más vagyok,mint a megszokott,nem úgy élek,ahogy elvárják,pusztán azért,mert férfiként nem vagyok nővel,hanem egy férfival szeretném összekötni az életem.Miért kell nekem külföldre mennem,hogy kimondhassak egy olyan igent,amit az országom még csak nem is fogad el? Szeretnék egy gyereket,olyan jó lenne egy babát ringatni,átadni neki a sok szeretetet,és a kedvesemmel nevelgetni.Nem adom fel,hanem itt akkor máshol,de nekem is jár a boldogság.Hát olyan rosszul látom a dolgokat szerinted?"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése