2017. szeptember 8., péntek

Recenziós példányok

Néhány héttel ezelőtt recenziós példányt kaptam: Álomgyár kiadó-tól . Kaptam is Borsa Brown - A Maffia trilógia részeket.

Mind a 3 kötet meg van.




Borsa Brown - A Maffia triológia

Jelenleg Maffia ölelésében c könyvet olvasom ez a második.Íme a véleményem a A Maffia ágyában c könyvről




Megrendelhető:

Borsa Brown Szerzői oldalán és Álomgyár kiadótól

Ime az értékelés 5/5

Nemrég fejeztem be Maffia trilógia 1.részét. Hatása alá kerültem. Nem tudom feldolgozni,mert annyira intezív,fájdalmas és szenvedélyes történet volt.
Suzanne és Massimo kapcsolata nem egy szokványos, átlagos párról van szó.
Suzanne álmában sem gondolta ,hogy kibe fog beleszeretni. De ez a szerelem más. Szenvedélyes,tűzes,végzetes. Tele fájdalommal,megbocsátással.
Suzanne kissé naiv és szókimondó. Nem tesz sosem lakatot a szájára. S ezáltal nem egy gyenge nőt láthatun,olvashatunk. Hanem erős nőt. Akit a pofonok ellenére is talpra áll. Küzd a szerelméért.
Massimo pedig egy ízíg vérig olasz férfi. Erős,férfias, temperamentumos. Aki nem csak szavakkal,de tettekkel is bizonyítja,hogy feljebbvaló.
A történet igazából sok érzelmet váltott ki. Ahogy olvastam,úgy hullámzott az érzéseim. Izgalmatl,dühöt éreztem. Ez egy erős történet. Nagyon jó felépített karakterekkel. Nehezen tudtam letenni a könyvet magával ragadott. Plussz jó pont,hogy váltó szemszögből olvashattam. Mert szeretem az ilyen könyveket. Nyilvánvaló a bővített kiadás :).
Izgatottan vetem bele a második részben. Kiváncsi vagyok mennyire lesz erős a szerelmük. Újra találkoznak-e. Ha igen miként folytatják.

Köszönöm Borsa Brown,hogy egy nagyon jó,érzelmes,feszült történetet olvashattam.

Idézetek Maffia ágyában c.könyvből

"A meggondolatlan cselekedetei miatt nem utálhatja ennyire,mert apám igenis felnéz a lázadókra. Már nem emberileg,hanem bátorságuk miatt. És tudom, hogy Suzannét nem ostobának tartja,hanem bátornak és vakmerőnek. Már én sem tartom ostobának. Olykor nem értem, miért nem tartja a száját, de a lelkem mélyén tudom a választ. Én is ilyen vagyok : őszinte és egyenes."


"- Nagyon szép vagy. Ha ma nem velem jönnél, megpóbálnálak elcsábítani.
- És azt,hogy tennéd? - kezd érdekelni a dolog.
Rámered a mellemre, majd rá is csúsztatja a kezeit. Meglepetten kezd somolyogni.
- Mi a franc ez rajtad? - megfordít, és végigméri a meztelen hátamat ,majd visszafordítva ismét a mellemre mered.
-Melltartó. Ilyen, és kész - felelem zavartan.
Elvigyorodik, majd hangosan fel is kacag.
- A csábítást ott kezdeném,hogy ezt a szart lerángatom rólad...."

"Az ember egész élete a kapcsolatokon múlik. Aki mást mond, az hazudik. Ha jó helyre férközől be, és főleg, ha jókor férkőzöl be arra a jó helyre, akkor nagy baj nem lehet. Persze az élethez kell még egy nagy adag szerencse, bár én sosem tartottam magam szerencsésnek. Mindig az a fajta ember voltam, aki abból hozza ki a legjobbat, ami éppen van. Eddig nem is ment rosszul. Néha elgondolkodom azon, hogy vajpn valóban azt akarom-e, ami rám vár, de sosem tudok magamnak válaszolni. Szerintem azoknak az embereknek vannak a legnagyobb belső harcaik, akik kivülről sziklaszilárdnak tűnnek."



Az írónő megjelent kötetei:

2013 - Borsa Brown : A maffia ágyában
2014 - Borsa Brown:  A maffia ölelésében
2015 - Borsa Brown:  A maffia szívében
           Borsa Brown:  Az Arab
2016 - Borsa Brown: Az Arab szeretője
           Borsa Brown : Az Arab lánya
2017 - Borsa Brown: Az Arab fia
2018 - Borsa Brown: A férj prostija

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése