2017. szeptember 14., csütörtök

On Sai - Calderon , avagy hullajelölt kerestetik

On Sai - Calderon, avagy hullajelölt kerestetik . Ezt a könyvet a Szerző oldalán lévő játék keretében nyertem meg. Ki kellett raknom puzzle kirakós játékon a borítót.  Gondoltam kipróbálom,hisz gyerekkoromba játszottam ilyet utoljára. Meg csináltam s beküldtem. Ennyi. El is felejtettem. Néhány napom pityeget a Facebook értesítő. Megnyertem a könyvet. Alig hittem el. Szuper. Így aztán mire megkaptam meg lett a második rész is. Hisz így jobb elolvasni. Második rész címe: Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál c.könyvet vettem. Sokan ajánlották nekem, hogy olvassam el a Szerző más könyveit. Amint meg lesz mindenképp elfogom. Jelenleg ez a kettő könyv van meg nekem. 






On Sai - Calderon, avagy hullajelölt kerestetik 



Tartalom:

Calderon ​kapitány nem mindennapi férfi. Egy jóképű, ifjú főnemes, aki eldobta a rangját egy lányért. Csakhogy a lány meghalt, így Calderon öngyilkos akar lenni. Úriember nem temetkezik hitelbe. Calderon másodkapitányi állást szeretne egy űrhajón, hogy egy kényelmes urnára gyűjtsön, de döbbenetére a kapitányi munkakört kapja meg. Vajon miért sóz rá a Flotta egy hatalmas űrcirkálót, amit nem tud vezetni? Milyen Játszma folyik körülötte? Mit kavarnak a nemesek a háttérben? És mit kezdjen Tainával, a csinos japán kadétlánnyal, akiből árad a narancsillat? És aki a parfüm per légköbméter arányt is képes kivizsgálásra felterjeszteni? Taina szamuráj családok leszármazottja, és ugyanúgy űzi a Játékot, vagyis más manipulálását, mint Calderon. Bármit megtenne, hogy az űrben maradhasson, hiszen odahaza nagyapja már férjet keres számára. A lány útmutatást kér az Ősanyáktól, de a jóskövek veszélyre és halálra figyelmeztetik. Mire rájönnek, mi folyik a háttérben, csak önmagukra számíthatnak, és a kettejük között kialakult érzékeny kötelékre. Vajon elég jó játékosok, hogy szavak nélkül is megértsék egymást? És Taina elég ügyes ahhoz, hogy a kapitányt rávegye a túlélésre?
Vélemény: 
5/5
2017. július 31., 12:00 → 2017. augusztus 1., 22:28
Most nézem 1 nap alatt olvastam ki. Juhéé új rekord.
Nem is csodálom. Egyszerűen fantasztikus. Ez a második olyan könyv,ami Sci – fit olvasok. Soha nem gondoltam volna,hogy én aki krimiket,thrillereket ,vámpiros,alakváltós stb könyveket szeretek olvasni, egy ilyet fogok a kezembe venni. 
Hozzátegyem nyertem. S milyen jót. Elképesztő! Calderon,imádom. Fene nagy pimasszságával,humorrával s elképesztő játékával levett. Egyik beszólás után a másikat lövi el. Letehetetlen. Szeretem,ha könyvben van humor. Ebben van bőven. Jól megírt karakterek. Nincs jó – rossz. Mindenkit imádtam maga karakterével. 
Azt hiszem On Sai rajongó lettem.

Köszönöm,hogy elolvashattam.

Megvásárolható Könyvmolyképző oldalon

On Sai - Calderon , avagy felságáruláshoz bricsesz dukál 2.


Tartalom:
Calderon ​kapitány élete pokol: a sajtó árulónak hiszi, a nemesi körök megvetik, ráadásul még az űrhajón is próbára teszi türelmét a nőkből álló legénység. Calderon el akar jutni a hadgyakorlatra, nehogy merényletet kövessenek el a császár ellen, de áldásos tevékenységének hála a Ferrero Ház a bukás szélén táncol.Ami a legbosszantóbb, Taina körül is felbukkan egy jóképű, szőke szamuráj.Calderon kénytelen cselekedni, bár nem épp úgy, ahogy mások várják…Taina élete is kemény. A nagyapja férjjelölteket válogat, ám a lány megsejti, hogy a szamurájokat nem a keze érdekli, hanem egy érthetetlen politikai játszma.
Kicsoda ő? Miért irtották ki a család Tivesgei-ágát?Barátja vagy gyilkosa a szamuráj, aki a nyomában jár?Taina csak két dolgot szeretne: nyugalmat és Calderont.A fiatal főnemes és a makacs japán lány összefog a Birodalom megmentéséért. Azonban most Sexert báró az ellenség, aki mindenkinél ügyesebben űzi a Játékot.
Vajon sikerül megvédeni a császárt a merénylőktől? És önmagukat a császártól?
De legfőképpen, ki kerül ki győztesen abból a harcból, ahol a szerelmi ötszög tagjai rajtuk kívül egy nemes hölgy, egy szamuráj és egy élő kard?
Vélemény
5/5

2017. augusztus 1., 22:55 → 2017. augusztus 5., 13:21
>!
*
Calderon megint hozta a formáját. Elképesztő. Szövegei nem változtak,De ezúttal igen csak darázsfészekbe nyúlt. Nagyon kell ám vigyázni. Mennyi cselszövés,intrika s dráma. Utolsó oldalakig nem hagyja pihenni az olvasót. A karakterek pont jó,tökéletesek. Se nem többek,se nem kevesebbek. Mint,ahogy az elsőt ezt a második könyvet is imádtam olvasni. Ennél jobb sci-fi nincs is. Nagyon élveztem. Úgy érzem még jöhetne még több történet Calderonról és Taianaról. Imádom őket. Zseniális páros. Végletekig hűségesek egymás íránt.

Megvásárolható: Könyvmolyképző oldalon

Ha kettőt vásárolsz ingyen szállítják ki a könyvet. Szerintem nagyon megéri.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése