2017. szeptember 28., csütörtök

Sütő Enikő - Nem tarthatsz vissza I.

~~~ Recenzió ~~~


Sütő Enikő -  Nem tarthatsz vissza I.




Tartalom:


„Az életem nagy része szívás volt. A gyógyszerek voltak az én szenvedélyem, de soha nem voltam egyetlen férfi rabja sem. Az nem függőség, ha élvezem minden egyes percét az együtt töltött időnek. Még hogy én rabságban? Hogyan is lehetnék, hisz nem is létezem. Nem vagyok más, csak egy élettelen test, egy mesterségesen megalkotott karakter. Nem lehet valamit fogságban tartani, ami nem is létezik.” 

Megváltozott az életem abban a másodpercben, amikor megpillantottam. Veszély, vágy, tűz kezdett lángolni testemben. Ismeretlen ösvényen haladtam, de minden lépés szenvedélyt, és forróságot ígért. Akkor változott meg minden, amikor rám pillantott, és megláttam szemében a szenvedélyt. Többé már nem akartam az lenni, aki voltam. Valami többre vágytam. Hogy jó e nekem ez a változás? Nos, azt majd az idő eldönti.


Meg vásárolható:
Publioboox
Illetve Sütő Enikő Szerzői Hivatalos oldalán is kérhetsz dedikált könyvet


Vélemény:

5/5

2017. szeptember 27., 02:09 → 2017. szeptember 27., 21:39


80 oldalhoz képest nagyon izgalmas volt a történet. Tammy,akit nem tudok szívembe fogadni. Kissé előítéletes. Sajnos. De remélem későbbiekben változni fog. Kaden és Brianna még most ismerkednek egymással. Úgy érzem lesznek itt bonyodalmak,súlyos titkok. Amit mindketten hordoznak magukban. Brianna múltja egy szeletét elmesélte. Sajnos Kaden múltja még sötét foltok vannak. Pletykák,hírek vannak, hogy ő bizony rosszfiú. De ő sem igazán segít eloszlatni a tényt,hogy legbelül szíve mélyén egy kedves,romantikus érző lény lakozik. Brianna meg látta benne azt,amit mások nem. Szóval folytatásban remélem kiderülnek a titkok. 

Most elkezdem a 2.részt. Kiváncsian fogok neki állni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése