2017. szeptember 9., szombat

Egri Zsannát kérdezgettem és örömmel válaszolt.

Szeretném nektek bemutatni Egri Zsannát. Aki gyönyörű ,csodálatos romantikus könyveket ír.Igazán egzotikus helyeken játszódik mindegyik történetei. Izgalom,romantika,kaland övezi az írásait. Victoria Green és Hallie Nadal könyvei is fent vannak a Blog és Üzlet oldalán: www.szív-titkok-könyv.hu



A könyvekről bővebben a későbbi postokban olvashatjátok. S mindegyik postnál megadom a lehetőséget,hogy meg is vásárolhatjátok.


Íme tehát a beszélgetés Zsannával. Fogadjátok szeretettel:



Mesélj magadról.
Igazság szerint nem sok mindent tudok magamról mesélni, hiszen egy átlagos ember vagyok, akit az élet bőségesen ellátott fantáziával. Soha nem készültem írónak, bár már igen korán elkezdett foglalkoztatni az írás gondolata, és ezt nyilvánossá is tettem a családi házunk falán. Az akkori olvasóim, a szüleim, kevésbé értékelték az akkori írói megnyilvánulásomat. Tizenhárom éves koromban kezdtem szerelmes verseket írogatni egy tizenöt éves fiatalembernek (és ő is nekem), majd sok évvel később, amikor megszületett a gyerekünk, áttértem a mesékre. Utána egészen hosszú ideig nem írtam, míg végül a lányom rábeszélése ismét írni kezdtem.
A hagyományos értelemben vett szerelmes regények nem jellemzők rám, inkább kalandregény írónak tartom magam, egész pontosan romantikus kalandregényíró vagyok. Az olvasóim tudják, hogy velem egzotikus helyszínekre utazhatnak, és sosem unatkoznak. 
Nem szeretem, ha a könyvem elején kiderül a végkifejlet, ezért is terjedt el olvasóim körében a „zsannás-csavar” kifejezés. Nyugodtan ki merem mondani, hogy egyediek a történeteim, soha nem másolom mások sztorijait, minden a saját fejemből pattan ki. 

Beszélnél a kiadódról?
A könyveimet Szív-titkok könyvként adom ki, de nem egyedüli szerző vagyok. A Szív-titkok könyv nem hagyományos, inkább nevezném családias kiadónak. Jelenleg négyen vagyunk, és igyekszünk egymás segítségére lenni, még akkor is, ha időnként kíméletlenül őszinték vagyunk. Bár a csapatban én vagyok a mumus. :) 
Victoria Green nálunk a könnyfakasztó, akinek szívszorító, izgalmas könyveivel a papír zsebkendő gyártókat is támogatjuk. :D 
Hallie Nadal különleges izgalmas krimijei, romantikával bélelve, új színt hoztak a könyveinek közzé. A könyv érdekessége az, hogy egy Kanzi nevű törpecsimpánznak is köze van hozzá.
És itt kell megemlítenem Bakos R. Laurát, akinek a kiadásra váró története előkészítés alatt van, de még a készülő könyv címe is a Szív-titkok kiadóval való közös jövőre utal: Valaminek a kezdete.

Mik voltak az első történeteid?
Fura, de az első történeteim a szegénységről, nyomorról szóltak (egy helyi kis újságban jelentek meg), és szöges ellentétben állnak a mai luxusról, egzotikumokról szóló történeteimmel, bár itt is előfordulnak mesebelei történések. Hogyan lesz hajléktalanból milliomos, szegény mexikói lányból luxusprostituált, majd gazdag üzletasszony, stb.

Van kedvenc történeted, karaktered akit a szívedbe zártál?
Nekem minden „gyermekem” kedves, de talán a Beduin sólyom kicsit kedvesebb. A Jafar nevezetű beduin nyomozó azt a fajta férfitípust jeleníti meg, amely számomra igazán szimpatikus. Persze igazából minden karakteremet kedvelem, hiszen az én fantáziám teremtette őket. 

Hány részből állnak a köteteid, vagy van külön álló is?
Jelenleg 6 könyvem van forgalomban, valamint még három átírásra és új kiadatásra vár. Egyetlen sorozatom van, mégpedig Az Ördög lánya.

Mesélj a könyveid fogadtatásáról egy kicsit.
Úgy gondolom, akik olvasták nem csalódtak, hiszen elég sok pozitív visszajelzést kaptam. Sokan előnynek, de néhányan hátránynak veszik, hogy az események folyamatosan pörögnek, ritkán fordul elő üresjárat a sztorijaimban. Mostanában már több hangsúlyt fektettek az érzelmekre.

Lehet tudni, mikor jön a következő könyved?
Igen. Jelenleg két könyvet írok, és remélhetőleg legalább az egyiket október hónapban jelentettem meg. Ebből folyamatosan lehet részleteket olvasni a Szív-titkok könyv facebook oldalamon, illetve az azonos nevű blogban.

Mire számíthat a folytatásban az olvasó? Ha sorozat, vagy ha különálló történet?
Egyetlen két kötetes könyvet készítek, illetve az újrakiadását tervezem, mégpedig az Egy milliomos bőrében címűt. A többi könyvem egy kötetes lesz. 
Hogy mire számíthatnak az olvasóim? Kalandra, rejtélyekre, egzotikus helyszínekre, idegen kultúrákra, romantikára és bizony erotikára is.

A környezeted hogyan reagált arra, hogy írsz és kiadtál egy szuper jó könyvet?
A férjem rengeteget segített a háttérmunkában, és nagyon szerette az Ördög lánya című történetemet, ami tulajdonképpen az első könyvem volt. Sajnos ő már nem érhette meg a megjelenését. Kaptam már olyan felkérést ismerősömtől, hogy az Elveszve Mexikóban Kathyjét jól pofozzam fel. Volt, hogy megkértek meséljem el mi történt bizonyos szereplőimmel. Örülök, ha a karaktereimet valós személynek gondolják, de nem azok.

Meg is vásárolhatóak, ha igen hol?
Természetesen megvásárolhatók a Szív-titkok webshopon kívül több mint ötven magyar és külföldi online áruházban. Nyomtatott könyv csak a saját webáruházunkban érhető el, de így legalább dedikálva tudjuk az olvasóinknak elküldeni.

Köszönöm szépen, hogy válaszoltál a kérdéseimre. S köszönöm, hogy bemutathatom az olvasóknak a könyveidet. Kívánom, hogy jó sok könyvvel örvendeztess meg minket olvasókat!


Blog és üzlet elérhetősége: www.szív-titkok-könyv.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése