2017. szeptember 15., péntek

Marilyn Miller - Keserűen édes

Marilyn Miller  nemrég pár napja jelentette meg Colorcom kiadónál Keserűen édes romantikus,erotikus könyve. Bizton állíthatom , hogy nagyszerű könyv. S ezt nem csak én mondom. Jómagam majd október végén tudom beszerezni. De nagyon várom,hogy kezembe tarthassam.




Tartalom:

Történet ​az igaz szerelem erejéről.
Anabel érzi, hogy nem kellene engednie a klub tulajdonosának, Eriknek, amikor a férfi haza akarja kísérni egy átmulatott éjszaka után. A lány menthetetlenül beleszeret a hozzá nem illő, gazdag férfiba, és rengeteg csodás percet töltenek az ágyban. Erik bevezeti Anabelt a szex és a szenvedély világába, ami számára eddig teljesen idegen volt. A szerelem azonban utat tör magának. Egy ideig jól mennek köztük a dolgok, aztán… 

Anabel elköltözik. Egyetemre megy, marketinges munkát vállal, és egy új világ tárul elé. Eltűnik a céltalan és bizonytalan lány, aki volt. Megismerkedik Iannal, aki Erik tökéletes ellentéte. Anabel közel engedi, annyira, hogy még a titkát is elárulja, mellette biztonságban érzi magát. Egészen addig, amíg Erik utána nem jön, és minden megváltozik…

Anabel tud-e választani a két férfi közül? Létezik jó döntés?
„Az igaz szerelem kapocs, mely egy életre összeköt két szívet, akkor is, ha az élet rögös útján elveszítik egymást. Mert a szerelem halhatatlan, lángja örökké ég abban a szívben, mely igazán tud szeretni!”

Olvasói értékelés:


"Kedves Írónő! Fantasztikus élményt nyújtott nekem ez a könyv. Nagyon magával ragadó Anabel története és nem utolsó sorban tanúságos! Köszönöm!Még még ilyen könyvet"


"Anabel egy fiatal lány, aki eddigi életében már számtalanszor került a padlóra és állt fel onnan újult erővel. De hányszor képes egy ember újra és újra magára találni? Mennyi fájdalmat tud elviselni egy emberi szív? Miért történnek meg, amik megtörténnek? Nehezen tudom megfogalmazni, amit most érzek. Padlóra küldtél drága írónő. Amikor az olvasó azt hiszi végre szárnyal, akkor egy csapásra a legmélyebben találja magát. Nem akarom elmondani a végét. Olvassátok el, de készüljetek fel, mert szem nem marad szárazon! Köszönöm az élményt, még ha fájdalmas is volt olykor."



Ha felkeltettem a kiváncsiságod a könyv íránt itt tudod meg szerezni:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése