2017. szeptember 11., hétfő

Mason Murray ,stílusteremtő siker könyvei

Mason Murray eddig 3 kötete jelent meg. Ezek közül van meg nekem Lélekcsapta és Visszatérő Végzet. A másik kötet pedig Elátkozott városa, ami sajnos nem sikerült szert tennem.



Elátkozott városa 1994-ben jelent meg .


1994-ben ,Új Vénusz kiadónál jelent meg.



Tartalom


Badmenville egy csendes, porlepte kisváros a Sziklás-hegység tövében, s nyáron ideális pihenőhely. Egészen egy bizonyos éjszakáig… 

Ronald Murphy egy huszonéves kezdő író Los Angelesben. Éppen első regényének kiadása előtt áll, ám magánéletében súlyos kudarc éri, s ezért örömmel fogadja el barátja meghívását egy kis badmenville-i kikapcsolódásra. Akkor még nem sejti, hogy hamarosan hátborzongató események főszereplőjévé válik. 

Patrick Dansont egy ismeretlen erő irányítja egy félelmetesen kegyetlen forgatókönyv szerint. A különleges képességekkel bíró férfi nem ismer lehetetlent, ha a Küldetéséről van szó. 
Jack Booner egy részeges, öreg farmer, aki elsőként lát meg „valamit”, amiben ott rejtőzik a mindent elpusztító gonoszság.


Megkereshető a könyv moly.hu és antikváriumnál.


Lélekcsapda




2011-ben íródott, Ad Librum kiadónál


Tartalom:


Mason ​Murray visszatért! A nagysikerű Elátkozottak városa szerzője ezúttal is bőven adagolja a feszültséget és újra biztos kézzel vezeti olvasóit a borzongató rejtélyek hosszú során. 

Mark Moore az ex-FBI ügynök egy szép nyári reggelen arra ébred, hogy kényszerűségből valaki más életét kell tovább élnie. A tükörből egy vadidegen arc bámul vissza rá. Mit tehet valaki, ha megfosztják a legfontosabb tulajdonától, a saját életétől? Veszítenivaló híján elindul, hogy visszaszerezze. 

Segítségül csak egykori szerelmére számíthat, aki egyetlenként fogadja el őt másnak, mint amit a látszat sugall, vagyis saját magának. Útjuk akadályok végeláthatatlan sorozata, vesztükre tör az arctalan hatalom az állam érdekeit védelmezve, felbukkannak profi bérgyilkosok és csak akkor van esélyük a sikerre, ha megtalálják azt az embert, aki felelős a lelkek csapdába csalásáért. Őt viszont a föld nyelte el… 
A sok humorral átszőtt történet megpróbál segíteni, hogy megtaláljuk a választ az egyik legfontosabb kérdésre: mik vagyunk mi valójában?




Visszatéró Végzet





Az új külső,de a tartalom változatlan :)


( Szerző engedélyével )



2016-ban lett kiadva,Mogul Kiadónál. Azóta új külsőt kapott a könyv s azt mondhatom sokkal,de sokkal szebb lett. Mindenképp beszerzem majd. Leghamarabb ősszel valamikor kerül a boltokban. Bővebb információt keressétek  Mason Murray Szerzői oldalát.

Tartalom:


Russel ​Sheldonnak 

pocsék napja van. Különleges képességei átokként ülnek rajta , ráadásul szakít vele a barátnője, majdnem részese lesz egy balesetnek, holtan találja a kolléganőjét és többször is megpróbálják eltenni láb alól. Nem bízhat senkiben, csak egy vadidegen lányban, akit azelőtt még sosem látott. Bár az események sodrásában lassan már semmiben sem lehet biztos. 

Donelly hadnagy ugyanezen a reggelen úgy hiszi, egy rutinszerű nyomozást kell elkezdenie, ám hamar nyilvánvalóvá válik számára, hogy élete legkülönösebb ügyébe csöppent, amelynek megoldásában nem segít a sok éves tapasztalat és egyetlen tudományos módszer sem . Csak akkor érhet el sikert, ha félreteszi a józan eszét és elfogadja, hogy a világot olyan erők mozgatják, melyeknek létéről eddig fogalma sem volt.
A nyomok egy sok évvel ezelőtti fülledt nyári naphoz vezetnek, a Mississippi lápvidékére, amikor Bishop tiszteletes ördögűző szertartása tragikus eredménnyel zárult. A világra pedig rászabadult valami rettenetes, amit mások halála éltet, nem ismer könyörületet, és úgy tűnik, hogy lehetetlen féken tartani. 
Megkezdődik a versenyfutás az idővel, percről percre nő a feszültség, és egyre közelebb kerül a pont, amikor már senki és semmi nem állíthatja meg a végzetet…


Ezt olvastam a könyvet s véleményeztem is. 

Véleményem :


5/5

2017. június 7., 19:26 → 2017. június 13., 22:56



Nemrég fejeztem be. Nem is értem ,miért húztam-halasztottam. Nagyon jól megirt történet s a karakterek is jól meg lettek alkotva . Se több- se kevesebb. Pont annyi,amennyinek kell. Igazán pörgős volt sztori. Végig fenntartott,nem éreztem,hogy muszájból kell olvasni. Nagyon ajánlom mindenkinek ,aki oda vissza van a misztikum dolgokhoz. :). 

Nem bánnám,ha szerző folytatná tovább ezt a témát. Sőt! 

Russel és Laura története folytathatna :). 
Nagyjából minden kérdésre a válasz az utolsó lapokon derül ki. 
Köszönöm,hogy elolvashattam. Nagy élmény volt :).



Nagyon ajánlom a könyvet,aki szereti a borzongást,misztikumot.

A Visszatérő Végzet c. könyvet Mogul Kiadónál ill Szerzői oldalán is felkereshető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése