2017. szeptember 28., csütörtök

T.C. Lang: A lámpás nyomában

A könyvet ebookban vásároltam meg. S cseppet sem bántam . Nagyon tetszett a történet. Különösen számomra volt egy érdekes érzésem . Szóval bátran ajánlom nektek ezt a könyvet. Nekem tetszett. 


T.C. Lang: A lámpás nyomában


Tartalom:

Egy ​halandó és egy angyal. Egy kulcs. És egy démoni sereg, ami elválasztja őket egymástól.Meddig terjed a mese világa? Mi választja el a valóságtól? És mit tehet egy hétköznapi lány, amikor átlépi a kettő közt húzódó határt?Sarah felszolgálóként tengeti mindennapjait. Meg van róla győződve, hogy az angyalok és démonok a képzelet szüleményei, mégis ő talál rá a mennybéli lényre, Ronaelre.Az angyalnak vissza kell szereznie az ellopott Lámpást az Alvilágból, ám csak akkor tud alászállni érte, ha megtalálja az emberek közt rejtőző Lovasokat. A számára ismeretlen közegben való eligazodáshoz szüksége van a lány segítségére. Együtt erednek a bukott angyalok nyomába, amivel hihetetlen események sora veszi kezdetét.Sarah-t minden veszély ellenére elbűvöli az a világ, amelybe bepillantást nyer, miközben érzései Ronael iránt egyre inkább elmélyülnek – azok viszonzására azonban éppoly csekély az esély, mint küldetésük teljesítésére…
Egy angyalt szeretni még sosem volt ilyen kockázatos!

Vélemény:
5/5

2017. július 15., 18:20 → 2017. július 20., 00:40


Igazán jó volt. :) Sőt lehető legjobb :). 
Az első néhány fejezet igazi feeling érzés kapott el. Olyan volt ,mint Odaát c sorozatot néztem volna. Ott is négy lovasok voltak Sam és Dean a gyűrűket,míg Ronael és Sarah medálokat gyűjtötték össze. De később elmúlt már. :) Mert most jött igazán az a rész amikor Ronael felfedezi milyen is igazi halandó emberi érzés a Szerelem. Sarah pedig rögtön bele is zúgott :). Megpróbált Ronaelre hatni. Eleinte nem ment. De végül sikerült. Elmondták egymásnak mit éreznek s mindent ill menetközben tudták meg mit kell tenniük. Egyik helyről a másikra teleportáltak. :) ,aztán megismerjük Lucifert. Fura volt elolvasni milyen is valójában. De nem lövöm le ;). Vegyétek meg. Megéri. Nagyon magával ragadt a történet. Alig tudtam letenni. Kis hijján a vonatról le is maradtam :D egyszer. Ha elolvasod rabjává válsz :). Szívesen olvastam volna többet.

Ez a történet önmaguk felismerése,szerelem tapasztalása,elvesztése,fájdalom,önfeláldozásról szól. Ronael mindent megtapasztalt,ami angyalként nem. Sarah pedig az önfeláldozást tapasztalta meg. Végén minden jóra fordul :).
Annak ajánlom aki szereti angyalos történeteket.

Idézet

"-Nektek ,embereknek mást jelent a halál,mint nekünk.De hidd el,Sara ,a halál nem a vég, hanem egy másfajta,különleges élet kezdete!És nekünk most ez a feladatunk,hogy a lelkeket mentsünk meg, nem a porhüvelyeket.- próbálta az angyal higgadtan jobb belátásra téríteni-Még, ha szeretnék is segíteni neked, akkor sem rendelkezem elég erővel ahhoz, hogy meg tudjak állítani egy Lovast."
Meg vásárolható Szerző hivatalos oldalán.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése