2017. szeptember 7., csütörtök

Veda Sylver-Törékeny Boldogság

Veda Sylver-Törékeny Boldogság első könyves szerző.

Szeretném bemutatni nektek első könyves szerzőt Veda Sylver ,akinek a könyv címe Törékeny Boldogság címmel. Ami hamarosan hónap végén nekem is megj lesz. Van facebookos oldala,ahol bővebben meg tudjátok nézni ill vásárlási lehetőségre is van.

A könyvét itt lehet megvásárolni:



Dedikálásért Veda Sylver oldalán kérhettek dedikálást is ha szeretnétek vagy privátban is írhatok.

Tartalom:
Rebecca Dewitt maga mögött hagyva múltjának sötét foltjait, New Yorkba költözik barátnőivel, hogy új életet kezdjen. Ez azonban nem könnyű. Ami egyszer megtörtént, azon már nem lehet változtatni és ezek a dolgok az életünk részévé válnak. Sebek maradnak, melyek könnyen felszakadhatnak. Matthew Daniells sikeres, gazdag, kiegyensúlyozott férfi, akinek élete fenekestül felfordul, mikor véletlenek sorának köszönhetően találkozik a szeleburdi, fiatal lánnyal, aki azonnal rabul ejti a szívét. De vajon képesek lesznek megbirkózni a korkülönbség okozta konfliktusokkal, lebontani a lány emelte falakat, és túlélni, ha lehull a lepel a titkokról?
„Egy izgalmakkal teli romantikus történet. Szenvedéllyel, fordulatokkal. Imádtam. Egy könyv, ami megmutatja az élet bizonytalanságát és egyben a reményt az újrakezdéshez.” ~Bree S.
“Szívmelengető, kedves történet, aminek a szereplői pillanatok alatt belopták magukat a szívembe. Minden percet élveztem velük. Biztos, hogy még újraolvasom.” ~Nora T.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése