2017. szeptember 29., péntek

L. J. Wesley Egy ​űrállomás takarító naplója

Nyár elején vásároltam meg. S cseppet sem bántam meg. Szívem szerint lehetett volna folytatni a történetet. Bízom bene,hogy kedves Író folytatja a történetet. Én meg venném.. 


L. J. Wesley Egy ​űrállomás-takarító naplója





Tartalom:

Az ember azt hinné, hogy egy űrállomáson nem unalmas az élet. Ez igaz lehet, ha felelősségteljes a munkaköröd, esetleg egy erre járó űrhajó legénységéhez tartozol. De ha a takarító és karbantartó személyzet tagja vagy… az nem túl izgalmas. Max élete ebben az egyhangú, de nyugodt mederben folyik egészen addig, míg meg nem ismeri Lydiát. A lánynak köszönhetően belekeveredik a Xendonon dúló polgárháborúba, ami több fájdalmat okoz, mint azt valaha is képzelte volna. A békés élet és a kalandok közt egyensúlyozva nehéz döntéseket kell meghoznia, melyek akár az életébe is kerülhetnek.

Vélemény:


5/5


2017. július 15., 21:02


Nemrég hagytam abba :). Még friss az élmény. Pár napja fogtam az olvasásnak,ideje volt már. S nem csalódtam. Nagyon tetszett a történet. Egy egy szeletet mesél el naplójában Max mik történtek az életében. Fontos események,amiket naplóba kell irnia. :) Csak azt sajnálom,hogy ilyen hamar vége lett. Bízok benne lesz folytatás. Mert kiváncsi vagyok Max és Lydiára :). Élveztem az egészet. Sok érdekes volt benne :). Fura lények nem lepett meg,hisz mai napig nézem Csillagkapu történeteket. Csillagközi utazáshoz pont annyi kell,amennyi szükséges. Se több,se kevesebb. Egyik kaland követte ,a másikat. Sci-fi rajongóknak kötelező. Kellemes kis olvasmány :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése