2017. szeptember 19., kedd

Sylvia River - Reményhajsza 1.

Recenziós példényként kaptam meg a könyvet. Azt mondhatom számomra nagyon élvezet volt elolvasni. Ebben a könyvben minden van. Zene,romantika,akció,humor. A könyvnek van folytatása 2.része. :) Amint módomban áll mindenképp beszerzem. Hiszen megéri a következőt is elolvasni. 





Tartalom:


John ​Kenderson rockzenész felfigyel az énekesnőként szárnyait próbálgató Bonnie-ra, majd úgy dönt, lehetőséget ad neki arra, hogy bizonyítson. Meghívja együttesébe, a Bermudába vendégszerepelni, és a lány rövid időn belül bebizonyítja, valóban tehetséges. A duett-lemez elkészítésének munkálatai közben Bonnie és John időt szakít a romantikus érzelmi szálak szövögetésére is, amelynek folyományaként hamarosan összeházasodnak. Az új taggal kibővült együttes turnézni indul a lemezzel, ám a koncertsorozat végén a házaspár sorsa tragikus fordulatot vesz. 

A kialakult helyzetből adódóan igen úgy tűnik, hogy esély sincs már a boldogságra, marad a remény, vagy csak annak hajszolása. 

Az apróbb félreértéseket követik a nagyobb horderejű hazugságok, amelyeket – szinte törvényszerűen – a véletlenek azért erősen megtámogatnak. 
A küzdelem megkezdődik, szavakkal, tettekkel és bizony néha fegyverrel is. 
Az oldalak fogytával együtt a problémák is megoldódni látszanak, bár ezt csak azért teszik, hogy létrehozzák az új bonyodalmat a történet következő kötete számára…



Véleményem

5/5


Félig leadott s egy bővített véleményem a könyvről:


Nos félig adok le értékelést a könyvről,mert jelenleg félbe kellett hagynom a munkám miatt. De jelentem nem sok van már hátra kb 100 oldal :D,
Csillagos 5-ös.
Nagyon jól megírt történet. Hihetetlen ,hogy énekes párról,sőt szerelmes párról miken nem mennek keresztül s mivé nem válnak.Minden lap ígér új dolgokat. Sosem tudtam mi lesz a következő.Nagyon jól látszik,hogy a történet végére a karakterek sokat fejlődnek. Számomra élvezet volt elolvasni. Azt várom,mikor futnak már össze John és Bonnie. Kedvenc jelenetem,mikor Bonnie kiáll a sajtó elé s bejelenti Vérdíjat tűzött ki a férje gyilkosai ellen. Nah akkor abban a percben én sem tettem volna másként. S tetszenek a párbeszédek,szócsaták. Néhol humoros,néhol komoly volt. Nagyon várom,hogy újra egymásé legyenek. Szóval még folytatom az olvasást.
Így nektek is azt tanácsolom vegyétek meg. Nem pénz kidobás ,megéri. Ebben mindent megtalálsz. Krimit,szerelmet,humort és drámát. Minden korosztálynak tudom ajánlani.
Újbóli értékelés bővitve :)
Végre befejeztem. Teljes értékelés ,duplán :) 
Köszönöm. 
Ez a könyv szuper. Izgalmas,tele van akcióval,némi humorral megáldva. 
Eleinte egy kis szerelmi történettel indult ,de később két külön történet vált ketté. Két főszereplő külön életét lehet követni. Bonnie gyásztól mérhetetlen düh és bosszú vágy volt benne. Míg John emlékezet vesztés miatt olyan életet élt,amilyet előtte sosem. De mindketten olyan hivatást választottak mely törvényt szolgálják. Ahogyan indult a történet teljesen másra számitottam. Nem egy vérbeli akcióra. Azt hittem egy romantikus történet lesz valamivel megspékelve. De nem! Határozottan nem az. 
Nehéz úgy írnom ,hogy ne írjak részleteket. Azt mondanám olyan érzésem volt,mintha gyerekkorom egyik akció filmjét nézném Delta Force-t . S a vége..az valami szívszorító. Pityeregtem. Hihetetlen fordulatok voltak benne. Néha egy kis humor is volt benne. Tetszett ez a könyv. Tudnám ajánlani. 
Szívből ajánlom ezt a könyvet?aki nem fél,ha sorozatban kapja meglepetés faktorokat. Mert ez nem az a könyv,ami kiszámítható a történet. S pont ettől érdekes,mert nem tudni mi követketik. 
Sylvia nagyon jó könyvet írtál. Kiváncsi vagyok Bonnie és John további sorsa alakulására :).


Molyos értékelés

Bakos Laura  Blogger értékelése: KR ViLáGa

Megvásárolható a könyv: Sylvia River - Reményhajsza 1

Reményhajsza 2.




Tartalom:

A rosszfiúk azonban nem pihennek, így Bonnie és John nyugalma is csak pillanatokig tart. Az ellenük pedálozó figurák mellé felsorakoznak a zűrös barátok, nem beszélve a féltékenység zöldes pillantású szörnyéről, így a problémák egyre csak halmozódnak, tornyosulnak. Elérkezik a pont, ahol már hőseink is a fejüket kapkodják, mert sajnos nem mindig állnak nyerésre. Lassacskán megoldódnak a problémák, kigubancolódnak a szálak, de ezt nyilván csak azért teszik, hogy teret adjanak a regény végével együtt közeledő új kezdetnek is…

Molyos értékelés.

"Hűha! Ez a könyv tényleg nem semmi. A lehető legmélyebb tiszteletem az írónőnek. 

Már megszoktam, hogy a legtöbb folytatást az író borzalmasan elszúrja, viszont itt éppen az ellenkezőjével találkoztam. Ez a történet még mindig képes ugyanazt hozni, mint az előző rész. Remélem a folytatások is képesek lesznek hozni, ezt a színvonalat. 

Számomra úgy tűnt, hogy ebben több minden történik, mint az első könyvben. Annyira jó volt, hogy voltak visszautalások arra, hogy mi is történt akkor, és hogy ezt hogyan küzdötték le a karakterek. 
Bonnie és John még mindig annyira szeretik egymást. Már szinte irigylem a kitartó szerelmüket, amit semmi sem tud megingatni, mert bíznak a másikban. 
Na, de térjünk vissza a történethez. 
Az írónő már fenomenális indítással kezd. Nem aprózta el, az fix! Holden megjelenik és munkával biza meg Johnt, ezzel együtt Bonniet is. Innen veszi fel a szálat a történet. Ez mellett számtalan megpróbáltatás vár a csapatra, egészen a történet végéig. 
Az utolsó oldalaknál döbbentem rá, hogy vége, és nincs több oldal. Ennyi volt a kaland, és remélem minél hamarabb folytathatom, mert ez még jobban megragadta a fantáziámat, mint az előző. 
Olyan nehéz nem spoilerezni, de megállom, mert nem szeretném lelőni a lényeget. 
Csak annyit árulok el, hogy Keegan még nagyobb kedvenc lett itt, bár történt, ami történt, mégis ő lett a favorit. Persze, csak John után. 
Áááá, fenébe a sulis beadandókkal, nekem kell a folytatás!!!!!!!!!!"

Második részét is meg lehet vásárolni. Sylia River - Reményhajsza 2
Bővebb infó a könyvekről és Szerzőről. Reményhajsza sorozat 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése