2017. szeptember 21., csütörtök

Egri Zsanna: Bűnös angyalok

Egri Zsanna: Bűnös angyalok c könyvet Édesanyám olvasta ki. Nekem meg van ebookban. Valamikor én is oda jutok,hogy elolvashassam.
Tartalom:

A mexikói Cárcel de mujeres női börtön frissen szabadult rabjainak csupa rejtély a múltja. A két mexikói és a magyar lány előző életében ott lapul a cselszövés, gyilkosság, babona és megannyi titok. 

A férfigyűlölő Ofélia tizenöt évesen a teste áruba bocsájtásában látja a jövőjét. Egészen a leggazdagabb körökig jut el, amikor életébe belép egy rejtélyes férfi. 
A magyar lány, becenevén Chica, jövőjét a gazdag mexikói-angol John King vagyonában látja, és nem is sejti, hogy barátnője, Ofélia múltjában is ott van a férfi. A férfi, akinek a vesztét köszönheti. 
Újrakezdhetik az életüket a bűnös múlttal rendelkező lányok? Vagy visszarántja őket a kegyetlen múlt? 
Van-e esélye a megátkozott luxus prostituáltnak a tiszta szerelemre? Érzelmek, testi vonzódások, szex, szerelem. 
Az erotikus, romantikus történet Mexikóba kalauzolja el olvasóit, ahol nem mindennapi kapcsolatokra, rejtélyes titkokra derül fény.

Vélemény:


Tisztelt Irónő!
Megtiszteltetés volt számomra ,hogy elolvashattam a könyvét. Nagyon tetszett,könnyű olvasmány és érdekes történet. Nagyon tetszett és még szeretnék több könyvet olvasni Őntől. További sok sikert!

Tisztelettel: Kovács Béláné

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése