2017. szeptember 21., csütörtök

Egri Zsanna: Elveszve Mexikóban

Egri Zsanna: Elveszve Mexikóban  színtén utazókönyv. Megint Édesanyám olvasta. Ez is meg van ebookban.

Ha tetszik mindkét könyv megvásárolhatod itt:

Bűnős angyalok

Elveszve Mexikóban


Te mit tennél, ha egy reggelen, nyomtalanul eltűnne az ágyadból a szerelmed? Csupán egy Mexikóba szóló repülőjegy, és harmincmillió forint marad utána. 
Kathy, útra kell, hogy megtalálja kedvesét. Ám, újabb rejtélyek várnak rá. Egy titokzatos menyasszony, egy halottnak hitt anya, egy vidám özvegy. Egy nyomozónő és két férfi segíti. A férfiak nemcsak Johnt, hanem a magyar lány kegyeit is keresik. Vajon Kathy rátalál az elveszett férfira és a szerelemre? 
Te mit tennél, ha egyik nap arra ébrednél, fogalmad sincs, ki vagy? Csupán egy fénykép maradt a múltadból, rajta egy keresztnévvel: Richárd. 
John, akit Richárdnak gondolnak, egy orvosnő, és egy idős asszony segítségével keresi a múltját. Különös titkok veszik körbe. Egy elveszett menyasszony, egy babonás özvegy, mesés vagyon. Vajon John rátalál a múltjára és a szerelemre? 
Egy rejtélyekkel átszőtt, romantikus kalandregényt olvashatunk, ami egzotikus tájakra visz el, ahol különleges érzelmek, és sok meglepő fordulat vár az olvasóra.

Vélemény:

Kedves Zsanna!
Szombaton megkapta Édesanyám a könyvet. Ma du ki is olvasta :). Bő 3 nap alatt. Azt hiszem kijelenthetem ,élvezte az olvasást. :). Hisz nem volt még olyan könyv a kezében,ami ilyen hamar ki olvasta volna. Legalábbis nem tudok róla :). Továbbra is tartja a véleményét :). Érdekes,szórakoztató s nagyon kikapcsolt :).
Köszönjük szépen :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése