2017. szeptember 15., péntek

Ella Steel: Sors - Döntő

Ella Steel napokban jelent meg a könyve. Sors - Döntő címmel. Romantika,szerelem ,erotika ezek mind megtalálható a történetben. Részleteket olvastam Szerző csoportjában s mondhatom nagyon jó könyv. Ajánlom mindenkinek,aki szereti a romantikát, izgalmat s csippetnyi erotikát .





Tartalom:


Evan Keller egy feltörekvő rock banda tagja, akinek meghiúsulni látszanak az álmai. 

A teher, ami a vállát nyomja már túl sok neki. Segítséget kell kérnie, de ezt nem teheti meg nyíltan, mert az csak tovább rontana a helyzeten. Vajon megtalálja a megfelelő embert? 

Haley Benett egy elszánt, makacs fiatal nő, aki bizonyítani akarja leendő hivatása iránti elkötelezettségét. 
Egy hétköznapi történet, egy nem hétköznapi szerelemről. Egy kapcsolat, ami már az első személyes találkozó előtt elmélyül. 
Két szív és egy nagy szerelem. 
Vajon az egymás iránt érzett szerelmük elég erős ahhoz, hogy legyőzze az élet által eléjük sodort akadályokat? Megismerhetjük félelmeiket, küzdelmüket, kitartásukat és egymásba vetett bizalmukat. 
Ebben a történetben bármi megtörténhet, hisz a sorsunkról mi magunk döntünk.

Értékelés a könyvről.

Olvasók,akik olvasták a könyvet:

"
Imádtam, tényleg. Olvastatta magát, Haley fejlődésén keresztül pedig mi is vele együtt felnőtté válhatunk. Van benne egy kis tini rajongás, de a szerelem mindent legyőzött, a bandával ő is egy határozott nővé vált, aki mindent kibír az életben. 
Egy csodálatos történetben volt részem, bőven erotikával, izgalommal, fordulatokkal. Köszönöm szép Elle Steel az élményt és a tiszteletpéldányt. Alig várom, hogy a következő könyvedet is elolvashassam! <3"




"Kíváncsian vártam, hogy végre a kezemben tarthassam a könyvet, mivel az ifjú írónőt elég régen ismerem. Bevallom óriási meglepetés Volt! Gondoltam, hogy szeretni fogom, de azt nem, hogy annyira, hogy le sem tudom tenni. Olvasmányos, fordulatos, humoros, erotikus, fiatalos, lendületes és mindemellett annyi érett, gyakorlati bölcsességgel van feltöltve a történet, hogy többször megkérdeztem magamtól, mikor lett ez a lány ilyen felnőtt? Megemelem a kalapomat őszintén! Rengeteg könyvet olvastam már életemben és ha nem tudom, hogy ez az első műve az írónőnek, azt gondoltam volna hogy már rutinos regénygyártó! A történet bárkit odaköt a könyv elé, drukkolunk a kibontakozó szerelem győzelmének, nevetünk a karakán Haley frappáns megnyilvánulásain, mosolygunk Even gondolatain amikor ő maga is meglepődik milyen gyorsan válik laza rockkerből érett férfivá, ahogyan megkönnyezzük az esküvőt, a kicsik születését és az egyik nagymama elvesztését. Szép munka! Ajánlom mindenkinek, aki szeret olvasni! Nagyon várom a folytatást!"



Már én is izgatottan várom a könyvet,hogy elolvashassam. Ha szeretnéd a könyvet megszerezni s ráadásul dedikáltatni is. Itt meg teheted az alábbi elérhetőségen.

Ella Steel Hivatalos  Szerzői oldala

Rendelés: Mybook.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése