2017. szeptember 13., szerda

Cristie Andrews Lane - The First ( Az első)

Meg is érkeztem első postommal. 
Az írónőt egy csoportban láttam meg s ott olvastam tőle részleteket. Nekem nagyon tetszettek. Listámra fel is vettem,hogy megveszem. Lehet át  fog  2018-ra . Jelenleg eléggé be vagyok táblázva .:)
Minden hónapra jutt pár könyv. 




Cristie Andrews Lane - The First ( Az első) 



Tartalom:

Malorie ​lassan betölti a tizennyolcadik életévét, amikor az ereje kiteljesedik, és ha az ellenségei rátalálnak, élete végéig vérrabszolgaságra ítélhetik. Évszázadok óta védik az olyan természetfeletti lényeket, mint ő, de ez semmire sem garancia, hiszen a lány csak remélheti, hogy furcsa álmai nem a valóságot tükrözik. Biztonsága érdekében kénytelen szüleivel egy kisvárosba költözni. Ekkor lépnek életébe az Emerson testvérek, akik a szomszédos farmon élnek. A megismerkedésük nem éppen a legjobb módon indul, ugyanis Malorie-nak nagyon is fel van vágva a nyelve, az egyik Emerson fiúnak pedig nem tetszik a lány ellenséges viselkedése.
Vajon hogy alakul Malorieélete az új városkában?
Összebarátkozik a fiúkkal, netán szerelem is kialakul közte, és valamelyik Emerson között?
Sikerül megvédeni a lányt az ellenségtől?
Mit jelentenek a furcsa álmok, és milyen hatással lesznek a fiatalok életére?
Kísérd figyelemmel Malorie és az Emerson testvérek történetét, ahol minden titokra fény derül!

Értékelés ,P.C. Harris aki az Árnyoldal szerzője. :) 

Végre újból kezembe foghattam egy ilyen történetet. Az Alkonyat óta hiányom volt és most bepótoltam. A történetet már ott megszerettem, mikor rájöttem, hogy Malorie nem egy tündibündi kiscsaj, hanem egy harcos. (Na jó, ezt is vártam az írónőtől, ismerve egy másik sztoriját). A történet szépen fel van építve, élvezhetőek a párbeszédek, és ami a legfontosabb, hogy élethűek. Talán az a néhány plusszban megmagyarázó szöveg nem kellett volna, hiszen anélkül is érti az olvasó, hogy mit miért tesz az adott karakter, de első könyv lévén ez semmiség. 
A könyv vékonysága (224 old.) meglepően csalafinta, mert ahhoz képest sok minden történik benne. Imádtam ezt a világot, ahol Testőrök vannak, Vérebek és TF-ek, és ezek mind harcolnak. Szeretem az ilyen kis misztikummal kevert világot. És akkor kiemelnék egy kedvenc karaktert… :) Jackson egy igazi szívtipró Testőr, akivel nagyszerűen passzolnak Lorival. Nem meglepő, hogy ő lett a kedvencem, hiszen mindene megvan, ami egy csúcsszuper pasinak: természetfeletti képesség, helyes pofi, izom, és szív. 
A könyv vége felé nagyon izgultam; rettentően szurkoltam a fiataloknak, hogy a lehető legjobban jöjjenek ki a slamasztikákból. És nahát… még akkor is csavarva lett a szálakon, amitől aztán leesett az állam. Mindenre gondoltam csak arra nem, ami a végén történik. Nagyon tetszett a történet, a leírás, az említett csavarások, és a befejezés is. Köszönöm szépen @Cristie_Andrews_Lane , hogy olvashattam a könyved, már alig várom a következőt :)) Biztos vagyok benne, hogy azzal is leveszel a lábamról :)

Megvásárolható itt: Colorcom kiadó

Egy másik blogot is szeretném bemutatni nektek Takács Piroska Író. Ő készített interjút Cristie Andrews Lane írónővel. Katt rá a névre s már olvashatjátok a cikket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése